Tarieven

Individuele sessie van 1,5 uur               €    92,50

B-Mind ademcoaching traject               €   425,00
(5 sessies van ca. 1 uur)

Burn-out traject (particulier)*:
10 individuele sessies van 2 uur,
inclusief craniosacraal behandeling      € 1.350,00
*Sommige werkgevers zijn bereid om het traject (gedeeltelijk) te financieren. Controleer dus altijd hoe dit zit bij jouw werkgever.


Telefonische coaching                           € 1,00/minuut


In overleg zijn ook afspraken in de avond of op zaterdagochtend mogelijk.

Een afspraak dient uiterlijk 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Als je een afspraak op maandag hebt, dan dien je uiterlijk op de vrijdag ervoor af te zeggen. Anders ben ik helaas genoodzaakt om de sessiekosten in rekening te brengen.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG). De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van mijn consulten. Informeer bij jouw eigen zorgverzekeraar of en hoe deze mijn behandelingen vergoedt.

 

TIP!

Veel mensen denken dat een consult bij een psycholoog die via de basisverzekering vergoed wordt goedkoper is dan een psycholoog of therapeut die via de aanvullende verzekering vergoed wordt. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Wanneer het consult via de basisverzekering vergoed wordt, moet je namelijk altijd eerst je eigen risico opmaken. Bij vergoeding via de aanvullende verzekering wordt het eigen risico niet aangesproken en krijg je een vergoeding per dag, variërend van
€ 25 - € 65 per dag.

Rekenvoorbeeld:
Stel een sessie bij mij kost € 92,50 per gesprek en de aanvullende verzekering vergoedt € 45 per dag, dan betaal je zelf dus slechts € 47,50 per sessie. Als het eigen risico bijvoorbeeld € 385 is, dan kun je daarvoor, afhankelijk van de maximale jaarlijkse vergoeding via jouw aanvullende verzekering, behoorlijk wat sessies bij mij doen

Daarbij is het een groot voordeel dat ik geen (zware) diagnose hoef te stellen om jou voor vergoeding in aanmerking te kunnen laten komen.

Relevante codes voor de zorgverzekeraar:

  • Kamer van Koophandel: 66503272
  • Zorgverlenerscode: 90102916
  • AGB-code praktijk: 90062307
  • VBAG-licentienummer: 21610009
  • RBCZ-nummer: 912226R
  • Wbp-registratienummer: m00003055

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ.

Folder klachtenregeling

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op

Klik hier