Reviews

Ik zou het heel fijn vinden om te horen hoe jij de sessies ervaren hebt. Stuur jouw bevindingen naar mijn email info@corinedevissercoaching.nl, dan zal ik deze hier publiceren.

"Voor mij is Corine een heel doortastende therapeut. Ze geeft voldoende ruimte om zelf tot inzichten te komen, hetgeen ik erg prettig vind. Ze is intuïtief sterk en heeft daardoor heel goed in de gaten wat nodig is op welk moment. Ik raad haar absoluut aan!"

"Bedankt voor alles. In het begin was ik sceptisch, maar vanaf de eerste keer dat we praatten ging het vanzelf en heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Tijdens onze gesprekken heb ik veel geleerd. Doordat jij de juiste vragen stelde ben ik tot inzichten gekomen waar ik nog steeds zoveel aan heb. Er moesten bij mij patronen worden doorbroken en jij kwam precies op het juiste moment, alsof het zo moest zijn. Dank je wel voor alle gesprekken, inzichten en gezelligheid. Ik vind je een heel mooi mens en ik ben blij dat ik je heb leren kennen."

"Corine is een hele warme en betrokken therapeut. Je voelt je snel op je gemak bij haar en ze komt snel tot de kern. Door het gebruik van diverse methodes en het stellen van de juiste vragen heb ik weer keuzes kunnen maken die bij mij passen. Ik ben meer ontspannen en zit beter in mijn vel. Ik heb Corine ervaren als een hele fijne en vooral praktische therapeut."

"In de sessies veel aangepakt en er een stuk sterker uit gekomen. De diversiteit vond ik ook heel fijn. Zo kun je via verschillende invalshoeken naar jezelf te kijken, wat daardoor veel inzichten geeft. Corine zelf is een hartelijke, lieve en deskundige vrouw. Als je op wat voor vlak dan ook aan jezelf wil werken ga dan naar Corine en ga het gesprek aan."

"Ik ben je dankbaar voor de veiligheid die je me gaf om me helemaal te laten zien en ervoor te gaan. Daarom is alles zo in een stroomversnelling gegaan. Ik vond onze gesprekken zo bevrijdend. En tijdens de gesprekken en wat ik van je leerde is er veel duidelijk geworden voor me. Ik ben dankbaar dat ik in jou precies de juiste persoon heb gevonden die me weer dichter bij mezelf heeft gebracht."

Moeder, 35 jaar, getrouwd, een master volgen, nieuwe baan en een verbouwing... Als dat nog niet genoeg was komt er ook nog een rouwproces bij.
Corine heeft mij de handvaten gegeven om de chaos die is ontstaan in het hoofd weer te kunnen ordenen middels coachingsgesprekken in combinatie met craniosacraal therapie. Ik ben erg blij met het traject bij Corine. Zij stelde de juiste vragen om inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag, gedachtes en bood handvaten om weer overzicht te krijgen in mijn prioriteiten in het leven. Hierdoor voel ik mij weer blij & gelukkig en heb ik het gevoel dat ik weer controle heb over mijn keuzes.
Carmen, 35 jaar.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op

Klik hier