Reviews

Ik zou het heel fijn vinden om te horen hoe jij de sessies ervaren hebt. Stuur jouw bevindingen naar mijn email info@corinedevissercoaching.nl, dan zal ik deze hier publiceren.

"Voor mij is Corine een heel doortastende therapeut. Ze geeft voldoende ruimte om zelf tot inzichten te komen, hetgeen ik erg prettig vind. Ze is intuïtief sterk en heeft daardoor heel goed in de gaten wat nodig is op welk moment. Ik raad haar absoluut aan!"

"Bedankt voor alles. In het begin was ik sceptisch, maar vanaf de eerste keer dat we praatten ging het vanzelf en heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Tijdens onze gesprekken heb ik veel geleerd. Doordat jij de juiste vragen stelde ben ik tot inzichten gekomen waar ik nog steeds zoveel aan heb. Er moesten bij mij patronen worden doorbroken en jij kwam precies op het juiste moment, alsof het zo moest zijn. Dank je wel voor alle gesprekken, inzichten en gezelligheid. Ik vind je een heel mooi mens en ik ben blij dat ik je heb leren kennen."

"Corine is een hele warme en betrokken therapeut. Je voelt je snel op je gemak bij haar en ze komt snel tot de kern. Door het gebruik van diverse methodes en het stellen van de juiste vragen heb ik weer keuzes kunnen maken die bij mij passen. Ik ben meer ontspannen en zit beter in mijn vel. Ik heb Corine ervaren als een hele fijne en vooral praktische therapeut."

"In de sessies veel aangepakt en er een stuk sterker uit gekomen. De diversiteit vond ik ook heel fijn. Zo kun je via verschillende invalshoeken naar jezelf te kijken, wat daardoor veel inzichten geeft. Corine zelf is een hartelijke, lieve en deskundige vrouw. Als je op wat voor vlak dan ook aan jezelf wil werken ga dan naar Corine en ga het gesprek aan.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.